رعایت دستورالعمل ها باید به۸۰درصد برسد تا موثر واقع شود

ایرج حریرچی – معاونکل وزیر بهداشت در برنامه تیتر امشب شبکه خبر گفت: اجرای محدودیتها تاثیر مستقیم و غیر مستقیم دارد؛ اعمال محدودیت های اجتماعی این واقعیت را به مردم گوشزد می کند که موضوع جدی است.
حریرچی گفت: رعایت پروتکلها باید به بالای ۸۰ درصد برسد تا اثر گذار باشد.

وی افزود: هر کس احساس میکند که مرگ کرونایی مال دیگری است، اما اینگونه نیست؛ همه باید احتیاط کنند. ۴۱۵ فرد و مرگ آنها کم چیزی نیست. برخی از کارکنان کادر درمانی می گویند که تمام دغدغه ما سلامت کسانی است که دغدغه ما را ندارند.
معاونکل وزیر بهداشت گفت: با اعمال تعطیلیها فقط خرید از بازارهای مرکزی افزایش پیدا کرده است. با این همه محدودیت ها، رفت آمدها فقط شش درصد کاهش پیدا کرده و این قابل تامل است.
ایرج حریرچی افزود: وضع تهران به حدی نرسیده که وضع قرمز اعلام شود؛ تراکم بیمار در تهران به دلیل وجود بیمارستانهای مجهز است.
معاونکل وزیر بهداشت گفت: موارد مرگ که اعلام میکنیم طبق پروتکل بهداشتی است و شفاف است و چیزی کم یا بیشتر نیست.
حریرچی افزود: آمار مبتلایان و فوتیهای اخیر کرونا حدود ۱۲ برابر روزهایی است که شمار فوتیها به حداقل رسیده بود.

قرار است این رقم را به ۱۰۰ هزار آزمایش در هر روز برسانیم.
اقدامات و خدمات جدیدی که برای درمان مبتلایان در نظر گرفته شده، در مرحله دوم مقابله با کرونا قرار دارد و مرحله اصلی همان مراقبتها و رعایت دستورالعمل هاست.

محوریت در تعیین عالمانه مسئولیت ها به عهده وزارت بهداشت است و این وزارتخانه هفت راهبرد را برای مدیریت بیماری کرونا اعلام کرده است.

صادق نیت – رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) هم گفت: مراجعات زیادی از بیماران غیر کرونایی داریم و بیماران کرونایی ما را در محدودیت قرار داده و ما کمبود تخت داریم.
****
محمد طالبپور – رئیس بیمارستان سینا هم گفت: ما بیشتر بیماران تصادفی را پذیرش میکردیم، اما اکنون تمام پرسنل بیمارستان درگیر بیماران کرونا هستند و باید نام کرونا را به سندرم کرونا تغییر بدیم، چون این بیماری خیلی پیچیده شده است.
محمد طالبپور افزود: بیشتر بیماران خود درمانی میکنند و به اورژانس نرسیده فوت میکنند که این نگران کننده است. بیش از ۹۵ درصد تخت های کرونایی ما اشغال شده است.
رئیس بیمارستان سینا گفت: بیمارن قلبی به دلیل ترس از کرونا دچار سکته قلبی میشوند.
****
تقی ریاحی – رئیس بیمارستان رسول اکرم (ص) هم گفت: وضع بیمارستان روال هشت ماه گذشته است و ۴۰ درصد بیمارستان به کرونا اختصاص دارد.
ریاحی افزود: ۵۰ درصد ظرفیت آی سی یو به بیماران کرونایی اختصاص دارد.