دانلود کلیپ و فیلم و آهنگ فوتبالی - اخبار فوتبال،ورزش 3،دانلود نود،دانلود آهنگ،فیلم،کلیپ،عکس فوتبالیست ها،دانلود کارتون فوتبالیست ها،ورزش،اخبار ورزشی،فوتبالیسم

طرز تهیه انواع تارت را یاد بگیرید (2)

طرز تهیه انواع تارت را یاد بگیرید (۲)

دسته بندی : فوتبال نود تاریخ : دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۷

مجله اینترنتی ندا آنلاین:

ندا آنلاین: تارت نوعی شیرینی هست که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. روی تارت‌ها باز هست و از ماده اصلی شیرینی (خمیر) تشکیل نشده هست. در تارت‌ها خمیر شیرینی، خمیر بریزه هست. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن هست شیرین (مثل میوه‌جات) یا نمکی و غیرشیرین (مثل مرغ و میگو) باشد.

تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن هست که نان تارت بدون پف عمل می‌آید در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای غذاها به کار برده می‌شود.

در این مطلب سه قسمتی انواع و اقسام تارت – غذا یا شیرنی – را برایتان آموزش داده ایم.

تارت شکلاتی

طرز تهیه انواع تارت (2)

مواد اولیه

• بیسکوییت ۹ عدد (بیسکوییت شکلاتی کرم دار – خرد شده)
• کره ۵ قاشق غذاخوری (آب شده)
• شکر ۵۵ گرم
• خامه ۲۹۵ گرم (پر چرب)
• شکلات ۲۵۵ گرم (خرد شده)
• تخم مرغ ۲ عدد
• وانیل ۱ قاشق چای خوری
• نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
• خامه ۲ قاشق غذاخوری (پر چرب)
• شکلات ۵۰ گرم (خرد شده)
• شربت ذرت ۱ قاشق چای خوری
• آب ۱ قاشق غذاخوری (آب گرم)

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد (۳۷۵ درجه فارنهایت) گرم کنید و قسمت میانی فر را آماده کنید.

۲٫ بیسکوییت، ۵ قاشق غذاخوری کره و ۵۵ گرم شکر را با هم مخلوط کنید و داخل قالب بریزید و با دست داخل قالب پخش کنید و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد بگذارید به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه خنک شود.

۳٫ ۲۹۵ گرم خامه را به جوش آورید. سپس روی ۲۵۵ گرم شکلات داخل کاسه بریزید و به مدت ۵ دقیقه صبر کنید و بعد آرام هم بزنید تا یکدست شوند.

۴٫ تخم مرغ، وانیل و نمک را داخل یک کاسه دیگر مخلوط کنید سپس با شکلات آب شده مخلوط کنید

۵٫ مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و بعد بگذارید به مدت یک ساعت کاملا خنک شود.

۶٫ ۲ قاشق غذاخوری خامه را به جوش آورید و بعد از روی حرارت بردارید و با ۵۰ گرم شکلات مخلوط کنید تا یکدست شوند و بعد با شربت ذرت و آب گرم ترکیب کنید.

۷٫ سس را روی تارت بریزید و بچرخانید تا سس روی همه تارت پخش شود و به مدت یک ساعت در جای خنک قرار دهید.

مینی پیسالادیه طرز تهیه انواع تارت (2)

• تعداد: ۴ مینی تارت

مواد لازم

• خمیر تارت
• ۴ قاشق غذاخوری پیاز کاراملی
• فیله ۴ عدد ماهی کولی
• ۴ عدد زیتون سیاه
• یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

طرز تهیه

۱٫ فر را با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت روشن کنید.

۲٫ کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به چهار مربع ۱۰ سانتی متری برش دهید و آنها را در سینی بچینید.

۳٫ یک قاشق غذاخوری از پیاز کاراملی را در مرکز هر کدام از تارت ها بگذارید. روی آنها فیله ماهی و زیتون قرار دهید لبه های مربع را روی آن برگردانید اما کاملا سطح تارت را نپوشانید.

۴٫ سینی را به مدت ۱۰ دقیقه در فر قرار دهید. البته روی مواد کمی سرکه بالزامیک بریزید تا رنگ تارت را عوض کند و چهره زیباتری به آنها ببخشد. سپس دوباره ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا کاملا پخته و سطح مواد طلایی شوند.

تارت سیب نورماندی طرز تهیه انواع تارت (2)

مواد لازم

• ۱ ورق (۲۵ سانتیمتری) خمیر پفکی
• ۱۰۰ گرم کره
• نیم فنجان (۱۰۰ گرم) شکر
• ۱ عدد تخم مرغ
• ۱ فنجان (۱۰۰ گرم) بادام
• یک چهارم فنجان (۴۰ گرم) آرد
• ۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
• ۲ عدد سیب، ورقه ورقه شده
• ۱ قاشق چایخوری آبلیمو

طرز تهیه

۱٫ فر را بگذارید در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شود. خمیر پفکی را در قالب مربعی ۲۲ سانتیمتری تارت باز کنید و با چنگال همه جای آن را یکنواخت کنید. بعد ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پف کند و طلایی شود. بعد از فر دربیاورید و بگذارید ۱۵ دقیقه سرد شود.

۲٫ از میکسر برقی برای مخلوط کردن کره و شکر در کاسه ای استفاده کنید و آنها را بزنید تا کمرنگ و کرم مانند شوند. تخم مرغ را در آن بشکنید و بزنید تا خوب مخلوط شود. بعد بادام، آرد و دارچین را اضافه کنید و دوباره بزنید. سپس با قاشق آن را روی خمیر پفکی بریزید و کاملاً روی آن پهن کنید.

۳٫ ورقه های سیب را با آبلیمو آغشته کنید و روی تارت بچینید. سپس روی آن شکر بپاشید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا ورقه های سیب شروع به پیچیدن کنند. سپس از فر دربیاورید و کنار بگذارید تا سرد شود. می توانید آن را گرم گرم یا بطور سرد سرو نمایید.

تارت میگو طرز تهیه انواع تارت (2)

تعداد: ۲۴ نفر

مواد لازم

• آرد سفید: یك فنجان
• آرد سبوس‌دار: سه‌چهارم فنجان
• نمك: یك چهارم قاشق چای‌خوری
• كره: ۵/۱ قالب، سرد و تكه شده، به اضافه ۲ قاشق سوپ‌خوری
• آب یخ: سه‌چهارم قاشق سوپ‌خوری
• روغن زیتون: یك قاشق سوپ‌خوری
• میگو: نیم كیلوگرم
• پیازچه: ۶ عدد، خرد شده
• پنیر چدار: ۲ فنجان رنده شده
• فلفل سیاه تازه: نصف قاشق چای‌خوری
• فلفل قرمز: مقدار بسیار كم

روش تهیه

۱٫ در ظرف غذاساز آرد سفید، آرد سبوس‌دار و نمك را ریخته و مخلوط كنید. بعد كره سرد را اضافه كرده و دوباره مخلوط كنید تا مواد بافت زبر و خشنی پیدا كنند.

۲٫ آهسته آب یخ را به مواد داخل غذاساز اضافه كرده و كم‌كم هم بزنید تا حالتی خمیری به خود بگیرند.

۳٫ خمیر به دست آمده را با ضخامت ۵/۱‌سانتی‌متر داخل ظرفی پهن كرده، یك تكه پلاستیك رویش قرار دهید و برای ۳۰ دقیقه یا تمام طول شب در یخچال قرار دهید.

۴٫ فر را با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس (۴۰۰درجه فارنهایت) گرم كرده، خمیر را با ضخامت بسیار كم پهن كرده و با كمك قالب گرد مخصوص تارت به دایره‌های ۵سانتی‌متری تقسیم كنید. اضافه‌های خمیر را دور بریزید. اگر خمیرهای دایره‌ای، زیادی نرم شده‌اند، آنها را برای ۱۰دقیقه در یخچال بگذارید. بعد كف خمیرها را چند بار با چنگال سوراخ كرده، دوباره برای ۲۰دقیقه به یخچال برگردانید. بین ۱۵تا ۱۸دقیقه آنها را بپزید تا به رنگ طلایی قهوه‌ای درآیند. بعد خمیرها را ۱۰ دقیقه داخل قالب بگذارید تا خنك شوند و بعد، آنها را در همان قالب و پیچیده در پوشش كامل در یخچال بگذارید.

۵٫ باقیمانده كره و روغن زیتون را روی شعله ملایم حرارت داده، میگوها را در تابه ریخته و ۵ دقیقه بپزید تا كم‌كم صورتی‌رنگ شوند. حالا پیازچه‌ها را ۲دقیقه در تابه تفت دهید و بعد تابه را از روی حرارت بردارید؛ پنیر و فلفل را روی مواد داخل تابه ریخته تا كاملا ذوب شده و غلیظ شود.

۶٫ در نهایت از مواد داخل تابه یك قاشق بردارید و داخل هر تارت بریزید؛ در صورت تمایل، روی هر تارت كمی فلفل قرمز بریزید و یادتان باشد این تارت را گرم میل كنید.

ادامه دارد…

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 0
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.